Lammekød
Valnøddetræ Stentegaarden Udby
Valnøddetræ Stentegaarden Udby


Lammekød



Vi er et lille familiebrug med fokus på dyrevelfærd og bæredygtighed. Vi sælger lammekød fra dyr, der er gået på vores egne marker i Udby på Sydsjælland. Lammene er fra kødracer, der giver velsmagende kød af høj kvalitet. Vores dyr er medicinfri og går på usprøjtede marker. 


Man kan vælge mellem et helt lam (ca. 18-24 kg), et halvt lam (ca. 9-12 kg) eller forskellige udskæringer.


Ved levering af hele eller halve lam vil kødet være delt i poser. Du har herefter mulighed for selv at dele kødet i mindre portioner til nedfrysning. Udskæringen vil ved et helt lam være to lammekøller, to bove, koteletter, lammeryg, hakket farskød (af bryst og slag), hals i skiver, stegeben og evt. indmad. Og ved et halvt lam i princippet det samme, blot det halve.


Man kan desuden vælge mellem en lang række udskæringer, der sælges separat. Se eksempler nedenfor og på bestillingsside.


Begrænset parti - vi oplever stor efterspørgsel og sælger så længe lager haves.



Priser:


1/1 lam - 100 kr. pr. kg - UDSOLGT


1/2 lam - 110 kr. pr. kg  - UDSOLGT




Udskæringer solgt separat:


Lammekølle - 175 kr. pr. kg - UDSOLGT


Lammekølle (udbenet) - 195 kr. pr. kg  - UDSOLGT


Lammekoteletter - 150 kr. pr. kg - UDSOLGT


Lammebov - 125 kr. pr. kg


Lammeskank (2 stk.) - 75 kr. pr. kg 


Lammeculotte - 225 kr. pr. kg - UDSOLGT


Lammekrone - 265 kr. pr. kg 


Hakket fars - 95 kr. pr. kg


Slag - 100 kr. pr. kg 




Priseksempler:


10 kg lammekød ved bestilling af 1/2 lam: 1100 kr.


20 kg lammekød ved bestilling af 1/1 lam: 2000 kr.


Lammekølle på 2,0 kg: 350 kr.



Betaling:


Ved levering, når slagtevægten kendes.



Levering:


Leveres på Sjælland, Lolland-Falster og Møn efter aftale for 75 kr.


Eller kan afhentes efter aftale ved Stensved Slagtehus fredag den 6.10.2022.


Ring på mobil 22611963, hvis du har spørgsmål til udskæringer, levering eller andet.



Gå til bestillingsblanket.



Elvira Poulsen, kunde hos Stentegaarden:

"Jeg er fra Færøerne, hvor vi har mange lam, men jeg må sige, at dette er den bedste lammekølle, jeg nogensinde har smagt".