Valnødder

Stentegaarden.dk

Valnøddetræ Stentegaarden Udby

Friske grønne valnødderUpdate 29.7.2019:


Vi må nu melde alt udsolgt i friske grønne valnødder for i år. Vi behandler alle bestillinger, der allerede er afleveret og sender besked.


Du er velkommen til at sende os en mail, hvis du vil have besked, når der bliver åbnet for bestillinger i 2020.


Du kan også se vores side om valnøddeessens, der vil være klar til levering i starten af december 2019.   Valnødder fra Stentegaarden:


Vi har et stort valnøddetræ i vores have, der giver mange valnødder. 


De er særdeles velegnede til at fremstille valnøddesnaps, og vi sælger derfor friske valnøddder til levering fra midtien af juli måned og fem til starten af  august, som du kan anvende tll  din egen valnøddesnaps eller -likør.

Grøn valnød Stentegaarden UdbyBilledet viser en udsprunget valnød med kernen, som vi kender det fra december og jul. Vi plukker valnødderne fra træet inden da, hvilket typisk vil være i slutningen af juli eller starten af august afhængig af sommervejret. Frugten er her helt lukket, lysegrøn og hård. Her giver valnødderne maksimal smag og struktur til din valnøddesnaps eller -likør.  Den grønne skal kan have nogle brune pletter, hvilket dog ikke har betydning.


Bemærk at  frugten vil begynde at sætte kerne og skal i slutningen af juli måned.


Grøn valnød Stentegaarden UdbyDu får tilsendt  en pose med ca. 350 gram grønne valnødder, der giver ca. 70-100 cl essens, der smagesv til og bliver til 6-8 flasker valnøddesnaps  eller -likør.


Send en mail  her hvis du vil have besked, når vi åbner for bestillinger til næste sommer.