Græskaret er ikke kun dekorativ og kan anvendes til Halloween-udsmykning, men også til en lang række lækre og sunde retter, hvor denne suppe er et godt sted at starte.
4 personer
Ingredienser:
1 stort, hakket løg
4 fed hakket hvidløg
1 spsk friskreven ingefær
3 fintsnittede røde chili
1,5 tsk spidskommen
2 spsk olivenolie + 1 spsk smør
1 kg græskarkød i tern
8 dl grønsagsbouillon
salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde:
Rist løg, hvidløg, ingefær, chili og kommen i olie og smør under omrøring i 3-4 minutter. Bland græskarkødet ved, tilsæt bouillon, og kog til græskarkødet er helt mørt. Det tager 20-30 min.
Blend og hæld suppen tilbage i gryden, og smag den til med salt og friskkværnet peber.
Tip - anvend en fromage frais sauce med hvidløg som tilbehør til garnere suppen, evt. sammen med lidt ristede græskarkerner.